Sluit je aan

Neem eens een kijkje op Twitter, Facebook en LinkedIn.

TwitterFacebookLinkedInWhatsApp

Of sluit je aan bij een van onze besloten groepen.

Facebook Facebook-groep algemeen

Facebook Facebook-groep jongeren

Facebook Facebook-groep volwassenen

Facebook

Facebook-groep partners van Touretters

Webshop

In onze webshop vindt u diverse publicaties over de symptomen, oorzaken en behandeling van het syndroom van Gilles de la Tourette. Gratis voor donateurs!

Agenda

Naar de agenda

Twitter

StichtingGTS: Kom jij naar onze regiocontactavond in Meppel op 1 maart? Het thema van de avond is onderwijs. Schrijf je in op dre… https://t.co/12xEHgTXmE
StichtingGTS: RT @AnnetHeijerman: Dag 4/4 Tackle your #Tics. Op deze terugkomdag hebben de kinderen een ‘houd-de-tics-buiten-de-deur-plan’ gemaakt. Na al…
StichtingGTS: Valentijnsdag: de dag dat je zonder problemen naar iedereen kunt knipogen 😉 https://t.co/iNg3XjQO78

Regionale bijeenkomsten

Drenthe/Overijssel

Graag zien we wanneer u komt uw aanmelding tegemoet middels de e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het adres van de regiocontactavond is:

  • De Tipbrug “Het Achterhuis”
  • DATUM: vrijdag 1 maart 2019
  • Tijd: 20.00-21.30 uur (inloop vanaf 19.45 uur)
  • Prinsengracht 8 (via de navigatie Kromme Elleboog 3) is het adres en de ingang aan de achterzijde van het restaurant. Hier ligt “Het achterhuis”
  • 7941 KC  Meppel
  • 0522-263324
  • detipbrug.nl voor meer informatie, Parkeerterrein is aan de achterkant bij “Het Achterhuis”. Het ligt centraal t.o.v. het NS en busstation.

Even voorstellen: Jacolien de Wit, regiocontactpersoon Drenthe/Overijssel

"Ik ben Jacolien en woon in Drenthe. Mijn partner Marijn heeft Tourette en we zijn de ouders van twee dochters. We hebben de afgelopen jaren een aantal regiobijeenkomsten meegemaakt en hebben het als een gemis ervaren toen deze niet meer plaatsvonden in onze regio. Vandaar dat we het initiatief op ons hebben genomen om een doorstart te maken. We hopen u te ontmoeten op onze bijeenkomsten!"

 

Belang van regiocontactavonden gespreksonderwerp in Drenthe/Overijssel


Vrijdagavond  was de halfjaarlijkse regiocontactavond voor Drenthe/Overijssel.  In totaal waren we met 10 personen, een mooi aantal om ervaringen te kunnen delen. We hebben gesproken over het belang van deze contactavonden, het delen van informatie aan elkaar en het bieden van een luisterend oor. De onderwerpen waren veelzijdig deze keer. In het voorjaar gaan we meer aandacht besteden aan het stellen van diagnoses: Wat zijn de voordelen in het ontvangen van extra begeleiding voor een kind?
Iedereen in onze regio is van harte welkom!

 

Jacolien en Marijn