Naar de film Motherless Brooklyn in Utrecht

De film Motherless Brooklyn is vanaf 5 december te zien in de Nederlandse bioscopen. Het lijkt ons leuk, omdat in de hoofdrol iemand speelt die Tourette heeft (geacteerd), om de film met elkaar te gaan bekijken. Iedereen is welkom: donateurs en niet-donateurs.

Stichting Gilles de la Tourette heeft een hele bioscoopzaal afgehuurd. Je mag alleen komen, maar ook met het hele gezin, je beste vriend(in) of gewoon iemand waarmee je graag naar de film gaat.

Waarom doen we dit?

Omdat het leuk is en omdat velen van ons nooit naar de bioscoop gaan vanwege hun tics. En omdat we allemaal Tourette hebben of onze geliefde Tourette heeft, maakt het allemaal niet uit. We hoeven ons niet te schamen en bang te zijn dat er mensen vervelend gaan doen omdat de film wordt verstoord. Heerlijk een zaal vol mensen die elkaar begrijpen.

We hebben een arrangement geregeld met entree en een drankje.

Eigen bijdrage

De eigen bijdrage voor donateurs bedraagt € 5,- per persoon. Niet-donateurs betalen € 10,- per persoon. Dit alles is inclusief entreekaartje en één drankje naar keuze.
Introducés zijn ook van harte welkom

Wanneer?

Zondag 8 december 2019
Inloop vanaf 10.00 uur. Aanvang film: 10.30 uur.

Je kunt je aanmelden tot de zaal vol is. Meld je dus snel aan!
De film is voor iedereen van 16 jaar en ouder.

Waar?

Pathé Utrecht Leidsche Rijn
Berlijnplein 100 in Utrecht

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via deze link.
Let op: deze film is alleen voor personen van minimaal 16 jaar. Pathé controleert hier ook op. Bezoekers jonger dan 16 jaar, mogen de film niet bekijken.

Donateur worden

Ben je nog geen donateur, maar wil je wel profiteren van de kortingsactie? Meld je dan als donateur aan via deze link. Voor € 25,- ben je voor een heel jaar donateur en profiteer je bovendien van vele kortingen.

Trailer

Hieronder de trailer van de film. De film is voor iedereen van 16 jaar en ouder.

Categories: Uncategorized