Stichting Gilles de la Tourette verwelkomt twee nieuwe bestuursleden

Aan het begin van dit jaar gaf het bestuur aan dat de Stichting handen tekort komt. Concreet betekende dit, wanneer we de Stichting willen laten voortbestaan, er nieuwe vrijwilligers op moeten staan. Op dat moment zijn er vrijwilligers opgestaan en met het bestuur om tafel gaan zitten om de werkzaamheden te inventariseren en het takenpakket te bespreken. Wij zijn heel blij om te kunnen mededelen dat het is gelukt om twee nieuwe bestuursleden aan jullie voor te stellen!

Eddy is al jaren verbonden als vrijwilliger aan onze Stichting en organiseert sinds 2016 regiocontactavonden in de provincie Limburg. Daarnaast heeft hij zich twee jaar geleden aangesloten bij de werkgroep van de Landelijke Contactdag. Tanja is in het verleden al eerder vrijwilliger geweest als redactielid. Na een pauze van een aantal jaren, is zij weer terug als vrijwilliger en beheert de besloten Facebookgroep voor volwassenen. In het Tourette Magazine van deze maand hebben zij hierover geschreven en in dit bericht stellen zij zich nog even kort aan jullie voor als nieuw bestuurslid.

Eddy Middeljans
Vrijwilliger sinds: 2016
Coördinator Lotgenotencontact

“Je kunt je ergens op je gemak, maar ook echt thuis voelen. Sinds mijn eerste kennismaking met de stichting, zes jaar geleden, ervaar ik dat nog steeds. Als je je thuis voelt kun je twee dingen doen; lekker achterover gaan zitten en genieten van alle fijne dingen, maar je kunt ook zelf actiever meedoen om nog meer mensen deze ervaring te gunnen. De keuze om de stichting en het bestuur te ondersteunen was daarom snel gemaakt.”

Tanja van Stein
Vrijwilliger sinds: 2021
Coördinator Lotgenotencontact

“Ik wilde heel graag wat meer doen voor de Stichting en vooral voor anderen met Tourette. Ik zag de advertentie voor een bestuurslid en het zette me aan het denken of dit iets voor mij kon zijn. Ik heb de stap genomen en vind het heel erg leuk om onderdeel uit te mogen maken van deze fijne groep.”

Eddy en Tanja hebben er héél véél zin in om er, samen met de rest van het bestuur en alle andere vrijwilligers een mooi jaar van te maken!