Nieuwe website voor Tourette-producten met positieve insteek

Yaïra is één van onze vrijwilligers en zij heeft sinds 2018 een hardnekkige vocale tic waardoor ze de gehele tijd het woord ‘KONTJES’ roept. Dit komt verder niet, omdat zij in een rolstoel zit en dus ook op konthoogte de wereld meemaakt, deze tic heeft ze onbewust overgenomen van iemand anders met Tourette. Yaïra liep, of nou rolde, al langer met het idee om kledingontwerpen te maken die op een positieve manier en met humor Tourette benadert. Zo is er een ontwerp waar heel groot #KONTJES op staat. Ze heeft bewust voor dit woord gekozen omdat het opvalt. Mensen met Tourette/tics willen meestal niet opvallen, maar doen dit toch. Met #KONTJES op je kleding val je ook op en kan je een klein beetje ervaren hoe het is om steeds uitleg te moeten geven.  Een ander ontwerp licht alle positieve eigenschappen uit die mensen met Tourette vaak hebben in de vorm van een hart. Kijk-een-olifant.nl (deze link werkt momenteel helaas niet) staat op de kleding omdat dit de website is van Yaïra die ooit begon als blog.

Over de nieuwe website

In eerste instantie klinkt het misschien niet zo heel spannend dat er een nieuwe website is, maar er zitten veel voordelen aan. Zo is nu de lijn van de #KONTJES-kleding niet langer alleen in zwart te verkrijgen maar ook in verschillende kleuren. Er is bewust voor de website gekozen met de meeste opties in maten. Zo gaan sommige T-shirts tot maat 5XL en de ‘Hoodie Unisex’ gaat tot maat 4XL. Er zijn ook kindermaten en tienermaten. Op de nieuwe site zijn ook héle leuke accessoires te vinden, je kan kiezen uit vier soorten tassen, twee soorten petten, mokken en een teddybeer met een trui aan!

Bekijk hier de nieuwe website en bekijk en bestel de producten.

De gehele winst van alle producten gaat naar Stichting Gilles de la Tourette en we kijken samen met Yaïra waar we dit aan gaan besteden

Categories: Uncategorized