regiocontactavond

Regiocontactavond Noord-Nederland op 23 maart

Op zaterdagavond 23 maart organiseert Janine Postmus weer een regiocontactavond Noord-Nederland in Drachten. Kom gezellig kletsen met lotgenoten over Tourette. Iedereen is welkom! Meld je je wel even aan uiterlijk zondag 17 maart? De avond is inclusief koffie/thee met wat lekkers en frisdrank.
De locatie is zeer goed bereikbaar met de auto. Parkeren kan...

Welkom op de regiocontactavond in Noord-Brabant

Op 7 maart is er weer een regiocontactavond Noord-Brabant

Namens stichting Gilles de la Tourette organiseert Hermi Haans drie keer per jaar een regiocontactavond voor de regio Noord-Brabant in Tilburg. Iedereen met Tourette of die op welke manier dan ook met Tourette te maken heeft is van harte welkom. Het zijn avonden zonder een vooraf bepaald thema waarin gedeeld mag worden wat er speelt en waar behoefte aan is....

Regiocontactavond Midden-Nederland op 8 maart

Namens Stichting Gilles de la Tourette organiseren wij graag voor jullie een regiocontactavond in de regio Midden-Nederland. We willen een gezellig avondje voor iedereen die te maken heeft met Tourette. Het wordt een gespreksavond zonder vastgesteld thema, waar ruimte is voor eigen inbreng.  Je kan elkaar vragen stellen, ervaringen en tips delen of alleen...

Noord-Holland

Het verhaal van Jérôme: “Unieke mensen”

Op 15 december 2023 heb ik voor het eerst een regiocontactavond Noord-Holland mogen bijwonen. Ik ben 34 jaar, getrouwd en vader van een zoontje van drie jaar. Ik had al eerder ervaring met bijeenkomsten met jongvolwassenen.

Na een frisse fietstocht werd ik warm ontvangen door Ed en Rebecca. De avond begon met een voorstelronde, waaruit bleek dat wij allen...

gelderland

Regiocontactavond Gelderland: meld je aan!

De vorige regiocontactavond in Gelderland was weer geslaagd! We waren met een leuke club mensen. Een paar bekenden en een paar voor de eerste keer. Er was weer veel herkenning en de tips en hulp voor elkaar kwamen als vanzelf. Zo fijn weer! Iedereen mag er zijn.

Welkom

Je bent van harte welkom op onze volgende regiocontactavond in Gelderland...

Tourette Magazine

Tourette Magazine december 2023

Woensdag 13 december ploft het nieuwste Tourette Magazine van december weer op de deurmat van onze donateurs. Dit keer is er aandacht voor:

  • Van het bestuur
  • Tourette Portret met Mariecke Janssen
  • Aandacht voor de Tourette Exchange in Noorwegen
  • Het laatste onderzoeksnieuws
  • Column van Martin van...
regiocontactavond noord-holland

Terug van weggeweest: regiocontactavond Noord-Holland

Terug van weggeweest: Regiocontactavond Noord-Holland met Rebecca en Ed.

Vrijdagavond 15 december a.s zal er weer een regiocontactavond zijn in Zaandam. Rebecca en Ed waren na 20 jaar vrijwilliger te zijn geweest, gestopt. Echter, nu er geen vervanging is willen zij zich toch weer inzetten voor de Stichting om twee keer per jaar een lotgenotenbijeenkomst...

regiocontactavond Noord-Brabant

Lotgenotenavond in Tilburg: geef je nu op!

Lieve mede-Touretters en verwanten,

Op donderdag 16 november organiseer ik weer een lotgenotenavond in Tilburg. Je bent van harte welkom om in een fijne en rustige omgeving je verhaal te delen en anderen met Tourette te ontmoeten of mensen die er in hun gezin, familie, werk mee te maken hebben.

Meer informatie vind je op...

volwassenenuitje

18 november: volwassenenuitje

Onlangs hebben we jullie gevraagd om te stemmen voor het volwassenenuitje. De chocoladeworkshop kreeg de meeste stemmen!

Wil jij hier ook bij aanwezig zijn? Meld je dan vóór woensdag 18 oktober aan via isolene@tourette.nl.

Wie: vanaf 18 jaar voor mensen met Tourette

Wanneer:...

gamedag

Gamedag voor kinderen met Tourette

Heeft jouw kind zin in een gezellige dag waarin hij of zij helemaal zichzelf kan zijn? Op zaterdag 4 november 2023 organiseert Stichting Gilles de la Tourette een gamedag voor kinderen met Tourette (8 tot en met 12 jaar). Ook broers en/of zussen zijn welkom! (mits minimaal 8 jaar).

Wat houdt deze dag in?

Er kunnen verschillende...