Regiocontactavond Zuid-Holland: “Leuk dat er ook weer nieuwe gezichten waren”

Zuid-Holland

Afgelopen vrijdag (28 juni) was er weer een regiocontactavond Zuid-Holland in Barendrecht. Heel fijn dat wij weer terecht konden in een ruimte bij de ticpoli van Yulius.

Leuk clubje mensen

Gelukkig speelde het Nederlands elftal niet die avond, dus hadden we toch nog een leuk clubje mensen bij elkaar. Fijn om elkaar weer te zien en bovendien ontzettend leuk dat er ook weer nieuwe gezichten waren. We hebben gepraat over moeilijkheden bij slapen en wat mogelijk kan bijdragen om dat te verbeteren. De moeilijkheden rondom medicatie…… wat is het toch een zoektocht om de juiste medicatie en dosis te vinden. Of vind je je weg zonder medicatie? Iedereen is anders en heeft weer andere behoeften.

Combinaties

Dan heb je ook vaak nog te maken met combinaties: Tourette met ADD/ADHD, autisme, dwang. Wanneer is iets nou Tourette of ADD/ADHD of dwang? Mooi om te zien dat er verschillende ervaringen zijn en dat dat er allemaal mag zijn. Ook tijdens de pauze werd er volop gepraat en ontstonden er zo ook mooie gesprekjes onderling.

“Heel fijn dat je eindelijk met anderen kan praten zonder het uit te moeten leggen en dat ze begrijpen wat ik bedoel”
Kortom: het was weer een zeer waardevolle avond. Ik hoop jullie weer te mogen verwelkomen bij de volgende bijeenkomst in Barendrecht.
Groetjes,
Nanda
Categories: Uncategorized