Sluit je aan

Neem eens een kijkje op Twitter, Facebook en LinkedIn.

TwitterFacebookLinkedInWhatsApp

Of sluit je aan bij een van onze besloten groepen.

Facebook Facebook-groep algemeen

Facebook Facebook-groep jongeren

Facebook Facebook-groep volwassenen

Facebook

Facebook-groep partners van Touretters

Twitter

StichtingGTS: Anika had een hartslag van jewelste toen ze enkele maanden geleden een tattooshop binnenstapte. Toch zette ze door.… https://t.co/jb1gHcuzBI
StichtingGTS: Ook voor de regio noord begint vandaag de zomervakantie! Fijne vakantie allemaal ☀️🌈 https://t.co/ZOkyalrsDo

Webshop

In onze webshop vindt u diverse publicaties over de symptomen, oorzaken en behandeling van het syndroom van Gilles de la Tourette. Gratis voor donateurs!

Agenda

Naar de agenda

De gekke tics van Bas

 
Titel: De gekke tics van Bas
Auteur: Maaike Verhoef
 
Mies is een levendig meisje van acht jaar oud. Ze houdt van spannende dingen doen, zoals in bomen klimmen en over sloten springen. Dit doet ze graag samen met haar allerbeste vriend, Bas.
De laatste tijd moet Bas vaak naar de dokter. Hij heeft last van tics. Als groep vier op schoolreisje gaat moet Bas weer naar de dokter. Hier is de klas het niet mee eens, want Bas hoort er ook bij.
 
Maaike Verhoef schreef dit boekje als extra uitdaging bij haar opleiding pedagogiek. Het boekje is bedoeld voor kinderen uit groep 4 of 5 die een klasgenoot, vriendje, vriendinnetje, broertje of zusje hebben met een ticstoornis zoals Gilles de la Tourette. Maaike heeft in haar directe omgeving contact gehad met een kind met het syndroom. Deze kennis heeft zij gebruikt tijdens het schrijven.
 
Het boekje is niet te koop bij een (online) boekhandel, maar wel te bestellen door een e-mailtje te sturen naar de auteur, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Prijs: €15 inclusief verzendkosten.