Regiocontactavond Midden-Nederland op 8 maart

Namens Stichting Gilles de la Tourette organiseren wij graag voor jullie een regiocontactavond in de regio Midden-Nederland. We willen een gezellig avondje voor iedereen die te maken heeft met Tourette. Het wordt een gespreksavond zonder vastgesteld thema, waar ruimte is voor eigen inbreng.  Je kan elkaar vragen stellen, ervaringen en tips delen of alleen luisteren als je daar behoefte aan hebt. Doordat iedereen Tourette heeft of er regelmatig mee in aanraking komt, is er op dit soort avonden al snel een gevoel van saamhorigheid, onderling begrip en (h)erkenning, die iedereen altijd als zeer prettig ervaart. Iedereen mag er zijn en dat geeft een open sfeer.

De organisatie, zaalhuur en de koffie & thee worden betaald door de Tourette Stichting. Als je daarnaast ook fris wil drinken, kun je dat zelf betalen.

Voor wie?

Alle volwassenen met Tourette zijn van harte welkom en mensen die een ouder/naaste/familielid/leerkracht zijn van iemand met Tourette. Je hoeft geen lid van de Stichting te zijn. Vrijwilligers van de Stichting zijn ook van harte welkom. We hopen dat we een gezellig groepje van maximaal 20 mensen kunnen vormen.

Wanneer?

Vrijdagavond 8 maart 2024

Locatie & tijden

We hebben een zaaltje gereserveerd bij de Volksuniversiteit in Utrecht.

Adres
Nieuwegracht 41
3512 LE  Utrecht

De locatie is rolstoelvriendelijk. Voor rolstoelgebruikers is er een hellingbaantje bij de voordeur. Deze werkt, in combinatie met de zware voordeur, wat lastig, dus bel gerust aan. Dan komt de beheerder even assisteren. Op de begane grond is een mindervalidentoilet.

Je kan het best met het openbaar vervoer komen. Parkeren op de Nieuwegracht is lastig en duur, dat wordt afgeraden. Ben je toch op de auto aangewezen, kies dan de parkeergarage op de Strosteeg. Via de uitgang aan de zijde Oudegracht kom je via de Hamburgerstraat snel bij het gebouw.

Tijden
Aanvang: 19.30 uur;
Afsluiting: 22.00 uur.

Aanmelden regiocontactavond Midden-Nederland

Kom je ook!? Meld je dan aan vóór 1 maart via de mailbox: middennederland@tourette.nl. Vermeld met hoeveel personen je komt. Mocht je je na 1 maart nog willen aanmelden, dan kan je ons altijd nog mailen om naar de mogelijkheden te informeren, maar dan kan het al wel vol zijn.

Als er onverhoopt te weinig aanmeldingen zijn en de avond geannuleerd moet worden, dan sturen we rond 4 maart een e-mail naar alle deelnemers.

We maken er een leuke avond van en kijken naar je uit!

Hartelijke groet,
Isolene Verheijen, Eline Beekhuis en Marlieke Janssen

Categories: Uncategorized