Regiocontactavond Noord-Holland: “Nieuwe dingen”

Noord-Holland

Afgelopen vrijdag was er weer een regiocontactavond Noord-Holland in Zaandam. Er was van tevoren geen onderwerp bepaald.

Voorstelrondje

We begonnen met een voorstelrondje en hoewel er veel vertrouwde gezichten waren, is er altijd iets wat hier spontaan ter sprake komt. Zo hadden we het over de doorbloeding/stijfheid van spieren die extra belast worden. Een massage-apparaat dat de (achter)spieren intens masseert, blijkt soms een oplossing. Bijvoorbeeld de massagepistool van Action (Bij Action scoor je nu een massagepistool voor nog geen €25 (runnersworld.com).
Ook de Neupulse belooft verbetering (Neupulse – Het leven van mensen met Gilles de la Tourette verbeteren).

Ervaringen

We hebben onze persoonlijke ervaringen besproken van de Landelijk Contactdag Tourette. Wij zijn zelf ook geweest en hebben een contactgroep geleid van ouders met een kind in de basisschoolleeftijd. Toen, maar ook deze avond, bleek weer dat ook wij steeds nieuwe dingen horen, waar we dankbaar voor zijn. We gaan uitgebreid en diep in op wat er voorbij komt en nemen de tijd. Steeds weer blijkt dat de avond zo om is en we nog lang niet zijn uitgepraat. Met trots kunnen we zeggen dat we ook behoorlijk wat expertise hebben opgebouwd. Mocht je interesse hebben: de volgende regiocontactavond Noord-Holland is vrijdag 1 november. Je bent van harte welkom. De koffie staat klaar!

Ed en Rebecca

 

Categories: Uncategorized