Wij zoeken een regiocontactpersoon voor de regio Limburg, die het aanspreekpunt is voor alle bezoekers van de regiocontactavond en tevens gespreksleider is van de groep.

Wij zoeken een regiocontactpersoon voor de regio Noord-Holland, die het aanspreekpunt is voor alle bezoekers van de regiocontactavond en tevens gespreksleider is van de groep.Lotgenotencontact is één van de belangrijkste activiteiten die wij aanbieden. Iedereen, van jong tot oud, heeft wel eens de behoefte om zijn verhaal te vertellen. Of je nu zelf Tourette hebt, of partner, ouder, broer, zus of op een andere manier betrokken bent bij iemand die Tourette heeft; het delen van ervaringen, kennis en tips zorgt voor (h)erkenning en begrip en het gevoel dat je er niet alleen in staat.

 

Bijeenkomsten

Drie tot vier keer per jaar organiseren wij regionale bijeenkomsten voor lotgenotencontact. Alles is mogelijk in het soort bijeenkomsten; van een informatieve avond met een gastspreker tot samen kletsen met lotgenoten. De Stichting geeft je de volledige vrijheid, support en begeleiding om zo’n avond te organiseren. Jij zorgt ervoor dat alle gasten hun verhaal kunnen delen en de thema’s tijdens deze avond aan bod komen.

Gratis cursus

Ben jij een betrokken gespreksleider die zorgt voor een warm welkom en een veilig gevoel van iedereen die deze avond aanwezig is? Dan nodigen wij je van harte uit om ons team te komen versterken. Ook voor de openstaande vacatures van onze andere regio’s ben je welkom! Als je geen ervaring hebt bekijken wij graag samen met jou wat je nodig hebt om zo’n avond te organiseren. Je kunt als vrijwilliger van onze Stichting bijvoorbeeld gratis een cursus volgen via PGOsupport en leren hoe je als gespreksbegeleider mensen helpt door lotgenotencontact in een groep.

Lijkt het jou leuk om deze belangrijke taak van regiocontactpersoon op je te nemen en wil je meteen starten, of heb je nog vragen? Dan komen wij heel graag met jou in contact. Stuur ons een mailtje via: bestuur@tourette.nl en we maken meteen een afspraak met je!