LET OP: Deze lijst wordt op dit moment vernieuwd en uitgebreid. Staat u als hulpverlener op deze lijst en heeft u een mail ontvangen? Dan vragen wij u uw gegevens achter te laten via de link in de mail. Zo kunnen wij uw gegevens completeren. Heeft u geen mail ontvangen en heeft u wel interesse om opgenomen te worden in ons Tourette Netwerk? Mail ons op netwerk@tourette.nl

Helaas zijn er niet veel artsen en psychologen in Nederland die verstand hebben van Tourette. Ook onder behandelaars heersen veel vooroordelen. Daarom raden we je aan om voor een diagnose en/of behandeling naar een Tourette-specialist te gaan. Op deze pagina vind je adressen waarvan bij onze stichting en Adviesraad bekend is dat er voldoende kennis van Tourette aanwezig is. Wij doen ons best deze lijst up-to-date te houden, maar stellen ons niet verantwoordelijk voor de behandelresultaten als gevolg van een bezoek aan deze specialisten.

Sommige specialisten komen meerdere keren voor op deze lijst. Dit heeft ermee te maken dat ze op verschillende locaties werken.

Laatst gewijzigd: 19-09-2020