Sluit je aan

Neem eens een kijkje op Twitter, Facebook en LinkedIn.

TwitterFacebookLinkedInWhatsApp

Of sluit je aan bij een van onze besloten groepen.

Facebook Facebook-groep algemeen

Facebook Facebook-groep jongeren

Facebook Facebook-groep volwassenen

Facebook

Facebook-groep partners van Touretters

Webshop

In onze webshop vindt u diverse publicaties over de symptomen, oorzaken en behandeling van het syndroom van Gilles de la Tourette. Gratis voor donateurs!

Agenda

Naar de agenda

Twitter

StichtingGTS: Soms zijn er aanwijsbare redenen voor het toe- of afnemen van tics, maar soms komt het gewoon door het natuurlijke… https://t.co/u6p9QZ9FqG
StichtingGTS: RT @wijzijnmind: Leuk! Psychiater @oosterhoff2 is vanavond te gast bij @RTLLateNight om te vertellen over het winnen van de @wijzijnmind #A
StichtingGTS: Wij feliciteren psychiater Menno Oosterhoff (@oosterhoff2) met het winnen van de Antonie Kamerling Award, voor zijn… https://t.co/xaoSmW3B1A

Donateur worden

Uw hulp is onmisbaar. Stichting Gilles de la Tourette is grotendeels afhankelijk van bijdragen van donateurs en subsidies. De financiële steun van de overheid wordt echter steeds drastischer gekort. Door uw bijdrage kan de stichting nu en in de toekomst de belangen van mensen met het syndroom van Gilles de la Tourette behartigen.

IK WORD DONATEUR

Voor 25 euro per jaar bent u donateur van de Stichting Gilles de la Tourette. Met dit bedrag steunt u onze werkzaamheden op het gebied van lotgenotencontact, belangenbehartiging, voorlichting en wetenschappelijk onderzoek.

Voordelen van het donateurschap:

  • Drie keer per jaar ontvangt u ons Tourette Magazine, met verdiepende artikelen over Tourette en onze stichting;
  • U bent van harte welkom op de landelijke en regionale bijeenkomsten;
  • U bestelt gratis informatiebrochures, dvd's en krijgt korting op de entree van de Landelijke Contactdag;
  • U krijgt gratis toegang tot het beschermde deel van deze site met extra veel achtergrondinformatie en -artikelen en online brochures;
  • U ontvangt per post de reeds verschenen Tourette Magazines.

Wilt u donateur worden, vul dan het aanmeldingsformulier in of meld u aan via telefoonnummer 0900 776 65 54 (15 ct/min). Na uw aanmelding ontvangt u ons Tourette Magazine per post.

N.B. Aangezien Stichting Gilles de la Tourette een stichtingsvorm heeft spreken we niet over leden maar over donateurs.

Voorwaarden donateurschap

Voor een donateurschap gelden de volgende voorwaarden:

  • Het donateurschap gaat per kalenderjaar in.
  • Het donateurschap wordt aangegaan voor de periode van minimaal een jaar en wordt steeds stilzwijgend met een jaar verlengd.
  • Opzeggen vóór 1 december via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Door middel van een machtiging wordt de donateursbijdrage elk jaar automatisch van uw rekening afgeschreven.

Vergoeding donateurschap door uw ziektekostenverzekeraar?

Jaarlijks betaalt u vanwege uw lidmaatschap een bijdrage aan Stichting Gilles de la Tourette. De basisverzekering vergoedt zo’n lidmaatschap bij een patiëntenvereniging echter niet. Sommige zorgverzekeraars vergoeden wel (een deel van) deze kosten in de aanvullende zorgverzekering. Indien u wilt weten of u voor een vergoeding in aanmerking komt, neemt u dan contact op met uw eigen ziektekostenverzekeraar.