Sluit je aan

Neem eens een kijkje op Twitter, Facebook en LinkedIn.

TwitterFacebookLinkedInWhatsApp

Of sluit je aan bij een van onze besloten groepen.

Facebook Facebook-groep algemeen

Facebook Facebook-groep jongeren

Facebook Facebook-groep volwassenen

Facebook

Facebook-groep partners van Touretters

Twitter

StichtingGTS: @UWV_Webcare Is hier al duidelijkheid over? Bvd!
StichtingGTS: Ben jij tussen de 25 en 40 jaar oud en heb je Tourette? Kom dan op zaterdag 21 september naar Utrecht en ga de stri… https://t.co/gQR1n4fgrP
StichtingGTS: De 5e editie van onze gamedag is gepland! Schrijf in je agenda: 2 november 2019! https://t.co/qxkifYdBXK

Webshop

In onze webshop vindt u diverse publicaties over de symptomen, oorzaken en behandeling van het syndroom van Gilles de la Tourette. Gratis voor donateurs!

Agenda

Naar de agenda

Schenken en nalaten

Naast donateur worden of een gift overmaken kun je Stichting Gilles de la Tourette ook helpen via een nalatenschap of een notariële schenking. Wil je (een deel van) je nalatenschap bestemmen voor Stichting Gilles de la Tourette, dan dient een notaris dit voor je vast te leggen in een testament.

Erfenis
In je testament bepaal je dat Stichting Gilles de la Tourette (een deel van) je erfenis krijgt. Als je dat wilt kun je ook aangeven waarvoor het geld moet worden gebruikt, bijvoorbeeld voorlichtingsbijeenkomsten, wetenschappelijk onderzoek of lotgenotencontacten.

Legaat
Neem in je testament op: 'Ik legateer vrij van rechten en kosten Stichting Gilles de la Tourette te Rhoon een som, groot € .......'. Ook hierbij kun je aangeven waaraan deze som geld besteed moet worden.

Meer informatie
Wil je meer weten over het vastleggen van een nalatenschap in een testament? Kijk dan op de website www.notaris.nl. Nuttige informatie over giften en schenken vind je ook op de website van de Belastingdienst.

Kopie testament
Heb je Stichting Gilles de la Tourette opgenomen in je testament? Laat het ons weten. Je kan een kopie van het gedeelte van je testament opsturen waarin de stichting benoemt.