Tourette Café Midden-Nederland: meld je aan!

Het Tourette Café Midden-Nederland voor volwassenen (18+) vindt op zaterdag 24 juni weer plaats in Alphen aan den Rijn (Zuid-Holland). Vanaf 13.00 uur is iedereen vanaf 18 jaar en ouder van harte welkom.

Centrum van Alphen

Het Tourette Café vindt plaats in ‘Centrum van Alphen’ (dit is de naam van de locatie) in Alphen aan den Rijn. Dit is een prikkelarme omgeving waar we met z’n allen onder het genot van diverse hapjes en drankjes gezellig samen kunnen komen. Deze locatie heeft geen alcoholvergunning, dus het is een alcoholvrij café.

Adres Centrum van Alphen
Prinses Marijkestraat 20
2404 BC  Alphen aan den Rijn

Parkeergelegenheid

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de buurt en het is op loopafstand van het station. Ook stoppen er diverse bussen vlakbij de locatie.
Het bospark ligt op loopafstand. Zodoende kun je voor- en/of achteraf nog een wandeling maken. De locatie ligt vlakbij het centrum van Alphen aan den Rijn, waardoor geïnteresseerden na afloop met elkaar nog ergens iets kunnen gaan eten op eigen kosten.

Meld je aan

Je kunt je vooraf aanmelden voor het Tourette Café Midden-Nederland door een e-mail te sturen naar Tanja van Stein via tanja@tourette.nl

Categories: Uncategorized