Tourette Weekend

Vanuit Stichting Gilles de la Tourette organiseren wij in het weekend van 6 tot en met 8 november een Tourette Weekend voor volwassenen (18+)! Omdat het voor ons de eerste keer is dat wij dit organiseren, beginnen we klein. Voor een groep van maximaal 16 personen hebben wij een grote groepsaccommodatie afgehuurd op een centraal, maar toch landelijk, gelegen locatie.

Wat je kunt verwachten is een gezellig weekend, waarin lotgenotencontact centraal staat. Op vrijdag 6 november is de inloop vanaf 15.00 uur. Ben je op dat tijdstip nog aan het werk? Dan is ’s avonds aansluiten geen probleem. De vrijdagavond is bedoeld om kennis te maken en te settelen. Op zaterdag en zondag hebben wij een activiteitenprogramma, waaronder een verrassingsactiviteit buiten het terrein. De maaltijden worden gezellig met elkaar bereid en genuttigd. Op zondag 8 november moeten wij om 16.00 uur de locatie weer verlaten. Dit is dus tevens de eindtijd van het Tourette Weekend.

De locatie waar wij naartoe gaan heet de Kleine Stal en is gelegen in Snelrewaard (tussen Gouda en Utrecht, net onder Woerden). Op deze locatie zijn verdeeld over twee verdiepingen vijf slaapkamers, waarvan twee 2-persoonskamers, twee 3-persoonskamers en één 6-persoonskamer. Er zijn meerdere toiletten en badkamers, en er is voldoende ruimte in de slaapkamers om afstand van elkaar te houden.

Dit Tourette Weekend wordt voor het overgrote deel gefinancierd vanuit de Stichting, maar voor de maaltijden en wat overige zaken vragen wij om een eigen bijdrage van € 30,- per persoon voor het weekend. Wat betreft de corona-maatregelen: wij verwachten dat iedereen zelf verantwoordelijkheid kan nemen om de regels in acht te nemen en elkaar aan te spreken als hier niet aan gehouden wordt.

Klinkt dit voor jou al een leuke activiteit en wil je je aanmelden? Dan kan dit door een e-mailtje te sturen naar samantha@tourette.nl. Vermeld hierin het volgende:

  • Je naam en telefoonnummer;
  • Waarom je graag mee wil;
  • Dieetwensen of allergieën;
  • Eventuele vragen die je nog wilt stellen.

Na aanmelding ontvang je een betaallink waarmee je de eigen bijdrage kunt betalen. Pas na betaling is je reservering compleet.

Categories: Uncategorized