In het Tourette Netwerk hebben we de behandelaren met ervaring op het gebied van Gilles de la Tourette overzichtelijk op een rijtje gezet (gesorteerd op soort hulpverlener en provincie). Op die manier proberen we voor iedereen de weg naar de meest passende hulp/ondersteuning meer toegankelijk te maken.

Er is steeds meer aandacht voor de diagnostiek en behandeling van Gilles de la Tourette. Desondanks zijn behandelaren die gespecialiseerd zijn in Tourette helaas nog dun gezaaid in Nederland. Met onderstaande lijst hebben we de behandelaren met ervaring op het gebied van Gilles de la Tourette overzichtelijk op een rijtje gezet (gesorteerd op soort hulpverlener en provincie). Op die manier proberen we voor iedereen de weg naar de meest passende hulp/ondersteuning meer toegankelijk te maken.

Bij het samenstellen van deze lijst hebben we ervoor gekozen geen uitspraken te doen over de inhoudelijke aspecten van therapie, of (individuele) ervaringen met de desbetreffende behandelaren/organisaties. De lijst is opgesteld met de bedoeling een zo breed mogelijk publiek te informeren over opties voor hulp/ondersteuning voor (naasten van) mensen met Gilles de la Tourette. Voor vragen en/of opmerkingen kunt u mailen naar netwerk@tourette.nl.

Mocht u zelf ook ervaring hebben met het diagnosticeren en/of behandelen van Gilles de la Tourette en uzelf toe willen laten voegen aan de lijst, mail dan naar netwerk@tourette.nl. Mocht u reeds op de lijst staan en een wijziging door willen geven, dan kan dat ook via bovenstaand e-mailadres.

  • Provincie

  • Kan helpen met

  • Leeftijdsgroep

  • Zoeken

Pagina 1 van 1