Voor volwassenen met Tourette organiseren we verschillende soorten activiteiten. Hieronder zie je welke dat zijn.

Tourette Café

Drie tot vier keer per jaar organiseren we Tourette Cafés in Utrecht. Deze cafés zijn bedoeld voor Touretters van 25 tot 40 jaar. Een Tourette Café is vooral een gezellige middag. We gaan naar een café in Utrecht, waar we op een rustige plek samen kunnen kletsen. Uiteraard is er ook ruimte voor een hapje en een drankje! Tijdens deze cafés zijn er geen gespreksleiders, iedereen krijgt de mogelijkheid om gezellig te praten over wat en met wie hij/zij wil.

De Tourette Cafés worden georganiseerd door Isolene. Je kunt haar bereiken op isolene@tourette.nl. De aankondigingen voor de datum en locatie worden gedaan in onze Facebookgroepen en agenda.

Themadagen

Voor volwassenen met Tourette van 25 jaar en ouder organiseren we themadagen. De eerste keer stond de dag in het thema van ‘Zoek je rust’. We keken naar momenten van rust en bespraken hoe je zelf rustmomenten kunt inzetten. We deelden ervaringen en konden leren van elkaar. Op deze bijeenkomst werd duidelijk hoe je op een actieve manier rust kunt nemen, zoeken en benutten. Hoe doe je dit? Hoe ga je er mee om? Wanneer is het juiste moment? Wat zul je moeten laten? Het kwam allemaal aan bod.

De themadagen worden georganiseerd door Arjen. Je kunt hem bereiken door te mailen naar arjen@tourette.nl. De aankondigingen voor de datum en locatie worden gedaan in onze Facebookgroep en agenda.